L. van Koeveringe - Goudsmid- en juweliersbedrijf

Edelsmid

Op zoek naar een edelsmid in regio Goes / Zeeland?

Als edelsmid in Zeeland (regio Kapelle, Wemeldinge, Yerseke en Goes) maken wij unieke sieraden. In ons familiebedrijf blijft het ambacht van edelsmid bewaard. Wij maken in ons eigen atelier een passend sieraad voor iedereen. Wilt u geen maatwerk? We hebben een grote collectie sieraden van diverse merken. Bekijk de uitgebreide collectie met Zeeuwse sieraden!

Trouwringen
Voor trouwringen kunt u ook bij ons terecht. Het samen trouwringen uitzoeken is iets wat persoonlijke aandacht en privacy verdient. Wij hebben achterin een speciale ruimte waar in alle rust een keuze gemaakt kan worden. Desgewenst maken we ook in de avonduren tijd voor jullie vrij!

Klokken en barometers
Vanuit de winkel (regio Kapelle, Goes en Zeeland) verkopen wij ook klokken barometers. Van klein tot groot, van klassiek tot modern..

Persoonlijke aandacht
Ons enthousiaste verkoopteam helpt u graag bij het uitzoeken van een horloge of sieraad dat bij u past. Kom gerust eens langs om onze collectie te bekijken! Vakmanschap, goede service en een zeer uitgebreide collectie kenmerken ons. U kunt voor de deur direct gratis parkeren!

Onze merken