L. van Koeveringe - Goudsmid- en juweliersbedrijf

Over ons

Zo’n 30 jaar geleden startten Leen en Eline van Koeveringe hun goudsmids- en juweliersbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Leen is van huis uit groot gebracht met het goudsmeden. Hij rondde in 1979 met succes de vakschool in Schoonhoven af. Na enkele jaren als goudsmid bij andere juweliers te hebben gewerkt was de tijd rijp om, samen met z’n vrouw Eline, de deuren van een eigen zaak te openen.

Het is onze uitdaging om voor iedereen een passend sieraad of horloge te hebben of te maken. Eline weet als geen ander steeds weer een verrassend uitgebreide en complete collectie samen te stellen. De klant van dienst zijn met een breed assortiment en een goede service, dat is onze missie. Ondertussen zijn we een begrip geworden in Kapelle en wijde omgeving.

Ook Karen, de dochter van Leen en Eline heeft de keuze gemaakt voor het vak. Zij heeft in 2006 de vakschool in Schoonhoven afgerond. Vanaf die tijd is zij als goudsmid bij ons bedrijf betrokken. Zo blijft bij ons ambacht en vakmanschap bewaard van generatie op generatie.

We staan, samen met ons enthousiaste verkoopteam, graag voor u klaar!

Onze merken