L. van Koeveringe - Goudsmid- en juweliersbedrijf

Winkel

Welkom in onze winkel
Welkom in onze ruim opgezette en sfeervolle winkel. U vindt rondom veel vitrines met sieraden en horloges. Zo kunt u een deel van onze uitgebreide collectie alvast op uw gemak bekijken. In een ander gedeelte van de winkel hebben we onze klokken, barometers en weerstations. Verder zijn er diverse zitjes waar u in alle rust een keuze kunt maken.

Persoonlijk
Ons verkoopteam is vakkundig en betrokken. We nemen de tijd om u te adviseren. Een enthousiaste en tevreden klant, daar gaan we voor.

Cadeau
Een verjaardag, geboorte, jubileum of gewoon een blijk van waardering? Een sieraad is een blijvend geschenk. En natuurlijk pakken we het mooi in; altijd leuk om te geven! Misschien toch lastig om voor de ander te kiezen? Dan is een cadeaubon van ons een idee.

Trouwringen
Samen trouwringen uitzoeken is voor jullie en bijzonder moment. Daarom verdient dat ook persoonlijke aandacht en privacy. Wij hebben achterin, naast onze werkplaats, een speciale ruimte waar jullie in alle rust een keuze kunnen maken. Wanneer jullie een afspraak maken, dan zorgen wij voor een moment voor jullie samen.

Taxaties
U kunt bij ons ook taxaties laten uitvoeren. U krijgt hiervan een volledig taxatierapport; geschikt voor uw verzekering, voor onderlinge verdeling of op basis van executiewaarde.

Onze merken